Sporten in de infraroodcabine bij Figura

In onze afslankcabines behaal je met minimale inspanningen een maximaal resultaat. Een infraroodcabine helpt afslanken maar verlicht ook o.a. spier- en gewrichtspijnen.

Figura-2020-54

Afslankcabine met de kracht van infraroodlicht

Figura heeft 3 afslankcabines waarin je in een rustige en groene omgeving je bewegingssessies kan afwerken. De infrarode straling verwarmt de cabine waardoor je met minimale inspanningen een maximaal resultaat behaalt.

Bovendien zorgt sporten in een infraroodcabine voor een betere bloedcirculatie, wordt de vetverbranding gestimuleerd en helpt je lichaam om te ontgiften.

Sporten in de infraroodcabine

Het spierversterkende oefenprogramma wordt altijd afgestemd op jouw lichaam en je doelstelling. Heb je bijvoorbeeld te kampen met rugklachten? Dan worden rugbelastende oefeningen vermeden. Wil je een bepaalde lichaamszone aanpakken? Dan speelt de training in de infraroodcabine in op afslanken.

Sporten in de infraroodcabine gebeurt trouwens al liggend. Je rug en gewrichten worden op die manier minimaal belast. Dat maakt het ook de ideale setting om toch te bewegen bij eventuele klachten. De infraroodcabine is uiterst geschikt voor mensen met reuma, artrose, fibromyalgie, CVS, …

Figura-2020-30

Contact

Meer informatie over de afslankcabines? Aarzel niet om ons te contacteren!